tirsdag 15. september 2009

norske dag i sjømannkirkå!:)

Ein av de norske studentane her nere, Andreas fyllte året og me cruiste ner te sjømannskirkå for å feira han:) d va nyyyydelig! :) feirte me blødkaga og norsk atmosfære, blir ikkje bedre enn det ;) Her komme det någen bilder av di nydelige nordmennene :)

norsk flagg! :) jeei!

the birthday boy! :) og hu andre hette faktisk lisa nyvoll - vett någen om me e i slekt m folk fra kristiansand?? nysgjerrig!


lakris snøre!!!! :) d va faktisk litt ittelengta.. :)

sist men ikkje minst: GRØD (og saft) !! :D nice! d va ein herlige norsk dag! og di solgte norsk mad der, så nå har me norsk syltetøy, kjøttkakesaus og knott i skapet vårt! :D vel, knotten e spist opp då.. :P så d va NICE! :) hjemlengselen snike seg innpå på dager som denne, men som regel så går det greit ;)

sykt så norskfukuserte man blir når man ikkje e i norge.. :)

1 kommentar:

  1. Høres ut som om dere har det fint! Men det er helt sant at man blir veldig fokusert på det som er norsk når man er i utlandet.. :) Så bra at dere har funnet så mye norsk mat! På Myer, hvis det er matavdeling der, fant vi to typer norsk gulost - det var supert! Noen fant leverpostei i en matbutikk også. Det vi savnet mest som vi ikke fikk tak i, var norske pølser! Men det har de kanskje også i sjømannskirka.. Kjekt å se at dere har truffet mange australske dyr! Kos dere videre! Hilsen søskenbarn Ingunn

    SvarSlett