onsdag 10. mars 2010

BIL

jess - du leste riktig!
Vi har kjøpt bil!! Tusen takk gode Gud. Vi trengte det virkelig, huset er nemlig litt for langt borte fra kirken.. det funka i noen uker, men fant ut at vi trengte å gjøre noe med det!
og takk GODE Gud for at vi har råd til å kjøpe en etterlengtet bil.
Han forsørger virkelig.
YAAAYY!!
(bilder av den fantastiske,kule,nydelige,flotte bilen kommer snart:) )
Og forresten.. Imorgen begynner Colour!!! Jeg er så spent og gira! tenk at vi får være med som volunteers og gjeste denne konferansen hvor flere TUSEN kvinner kommer til å være! wow.
Og ennå et til btw.. filmen "My sister's keeper" er den mest tristeste (er det et ord?:P) og nydeligste filmen jeg har sett! anbefales på det sterkeste.. så den for noen timer siden og er fremdeles i et veldig rart, men bra humør. haha.
Håper dere hjemme har det bra.
Vï savner hjemme, men nyter tiden her også..
Ha en GOOOD helg!! vi kommer nok til å være litt vanskelige å få kontakt med, jeg (liz - sykt kult kallenavn:P) skal nemlig være i byen i to netter! woo! skal sove hos ei venninne siden konferansen er downtown.. dan skal være hjemme og jobbe i kirken for å forberede den til konferanse nr 2 som skal være der neste helg!
så see ya!!
Et siste forresten..
TUSEN TAKK for alle kommentarene!! utrooolig kjekt og vi setter enormt stor pris på det!
tusen tusen takk :) digger dere!!

2 kommentarer:

  1. Gratla m bil! sykt digg! eg og vil ha!!! håpe dåkk får ei fantastiske helg! Nyt den og kos dåkk masse! e forresten veldig kjekt om dåkk vil ver m å be for turen min t Filippinene:)

    klemmer

    SvarSlett
  2. Grattis!! Gud e trofast:) Alltid! Kos deg m alle damene på konferanse!! Nyt det!
    Stor klemmm

    SvarSlett