torsdag 25. februar 2010

Sannhet

Idag var jeg på Sisterhood (damene i kirken møtes hver torsdag) og idag var det et spesielt møte; Be the Change. Det handlet om at, istedenfor å være inne i kirken, så gikk vi ut og gjorde forskjellige ting. Put our faith into action. Hva er vel tro uten gjerninger? Noen gikk på gamlehjem og oppmuntret folk, noen strikket teddybjørner til et barnesykehus, noen gikk hjem til folk som trengte det og vasket hus, klippet plen. Noen ba, noen pakket toalettsaker som skal gis ut til flyktingsjenter som trenger det. I det hele tatt, MYE ble gjort! Jeg fikk være med og skrive oppmuntrende brev til jenter i ungdomsarbeidet og mens jeg gjorde det, kom jeg over et nydelig bibelvers. Enormt oppmuntrende og sannhet fra Gud. Jeg fikk bare så enormt lyst å dele det med deg, fordi vi trenger alle å bli minnet på det iblant.



Det handler om at du er skapt av Gud. Han kjente deg allerede FØR du ble født! Ta dette bibelverset til deg - det handler nemlig om deg.

salme 139: 13-16 (Message version)

Oh yes, you shaped me first inside, then out;
you formed me in my mother's womb.
I thank you, High God—you're breathtaking!
Body and soul, I am marvelously made!
I worship in adoration—what a creation!
You know me inside and out,
you know every bone in my body;
You know exactly how I was made, bit by bit,
how I was sculpted from nothing into something.
Like an open book, you watched me grow from conception to birth;
all the stages of my life were spread out before you,
The days of my life all prepared
before I'd even lived one day



norsk versjon her: http://www.bibel.no/Hovedmeny/Nettbibelen.aspx?submit=Vis&parse=sal+139%2c13-16&type=naive&book2=-1&searchtrans=


Du er nydelig.

Stay blessed

1 kommentar: